A szellemek és a démonok

1. Kik azok a szellemek?

2. A kísértetek

3. A megszállók

4. Mik azok a démonok?

5. A táltos hétköznapjai

6. Szellemes történetek

 

1. Kik azok a szellemek?

Ahogyan korábban leírtam, mindenki szellem, csak bizonyos szellemek földi testben vannak, míg mások nem. A szellem, vagy ahogyan a hétköznapi nyelvben hívják, a lelkünk általában a születésünket követően költözik bele a testünkbe, és a halálunk időpontja körül távozik abból, de ez alól vannak kivételek, lélekcsere például bármikor történhet életünk során.

Amikor valaki meghal, vagy inkább elhagyja a földi testét, akkor kinyílik egy kapu, és a szellemnek földi időben van 42 napja arra, hogy ezen a kapun átkelve visszajusson a túlvilágra, a 4. dimenzióba. Az asztrálsíknak 7 szférája van, itt helyezkednek el az ember szellemek akkor, amikor nem földi testben vannak, vagyis innen történik a leszületés, az inkarnáció.

Akinek alacsony volt a tudatossági szintje, nem volt tudatos a halálra, vagy akit az érzelmei, gondolatai tartanak itt a földi világban, az nem képes átjutni a túlvilágra, mert a kapu 42 nap után bezáródik, és a lélek itt ragad a 3. és a 4. dimenziók között. Egy ember személyiségének a lényegi magvát, önvalóját nevezzük szellemnek, aki nem jutott vissza a túlvilágra.

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az itt ragadt szellemek tudatossági szintje inkább alacsonyabb, éppen ez az, ami miatt nem tudnak a túlvilágra átjutni. Ők földi életük során nem értették meg, hogy az élet végét jelentő halál csak nézőpont kérdése, tehát illúzió, ezért valójában nem létezik, hanem egyszer testben van a szellem, máskor pedig nem.

Az itt ragadt szellemek megőrzik azt az alakot, amelyikben utolsó földi életükben léteztek, tehát felismerhetőek. Lelki állapotuk, és tudatszintjük is olyan marad, mint amilyen a halálukat megelőzően volt. Egy médium ugyanúgy tud kommunikálni velük, mintha még a testükben lennének, tehát a személyiségük is szinte változatlan marad, viszont látóvá válnak.

A szellem tehát egy halott ember önvalója, aki nem kelt át a túlvilágra. Rá a fizika törvényei már nem lesznek hatással, és számára a továbbiakban az idő sem létezik. Ha nem tud róla, hogy meghalt, akkor csak azt veszi észre, hogy nem tud változást előidézni a külvilágban. Emiatt az érzelmeit, gondolatait folyamatosan átéli, és ugyanazokat a magatartásokat ismételgeti.

Természetesen vannak olyan ember szellemek is, akik önként látogatnak a Földre azért, hogy segítsenek az itt élő embereknek, de ők nem szoktak problémákat okozni. A földhöz ragadt szellemeknek két csoportja van attól függően, hogy milyen problémákat okozhatnak. A kísértetek inkább félelmetesek, a megszállók azonban nagyon veszélyesek lehetnek.

A szellemek mindkét csoportját jellemzi, hogy általában nem tudnak róla, hogy meghaltak, csak azt tapasztalják, hogy őket a körülöttük lévő emberek nem látják, és nem hallják. Ebből következik, hogy sok kísértet megpróbálja felhívni magára az emberek figyelmét leginkább kopogtatással, tárgyak mozgatásával, elektromos berendezések kapcsolgatásával.

Gyakran előfordul az is, hogy a szellemek a földi életükben tanúsított magatartásuk miatt félnek a büntetéstől, ezért nem akarnak a túlvilágra átmenni, vagy valamilyen káros szenvedélyüket, például az alkohol, vagy kábítószer függőségüket, egyéb vágyaikat nem tudják elengedni, ezért itt maradnak, hogy továbbra is ezeket a tevékenységeket folytathassák.

Ha egy szellem életében nagyon szeretett valakit, akkor halála után nehezen tud tőle elválni, ami ahhoz szokott vezetni, hogy ehhez az emberhez hozzátapad, vagy a közelében marad. Ha egy szellem úgy érzi, hogy valaki élete, előző élete során ártott neki, akkor megtörténhet, hogy halála után ezt az embert megkeresi, és megpróbál rajta valahogyan bosszút állni.

Az itt ragadt szellemek között lehet találkozni fejlettebb, intelligensebb, és békés szellemekkel is, akik rövid társalgást követően hamar megértik, hogy meghaltak, vagy tisztában vannak ezzel a ténnyel, csak valami miatt hezitáltak, vagy másra koncentráltak és lemaradtak az átkelésről, de később ők maguk kérnek segítséget ahhoz, hogy visszajuthassanak a túlvilágra.

 

2. A kísértetek

A kísértetek olyan szellemek, akik nem szállnak meg embereket. Őket az jellemzi, hogy helyhez kötődnek, leginkább a régi lakóhelyükhöz, vagy ahhoz a helyhez, ahol meghaltak. A kísértetek sokszor nem tudják, hogy meghaltak, ezért ugyanazokat a tevékenységeket végzik, mint amiket életükben, például továbbra is a saját lakásukban laknak, dolgozni járnak, stb.

Tipikus eset, hogy aki meghal, és itt ragad, az nem hagyja el a saját otthonát, hanem ott, vagy annak közelében marad. Ha valaki ezt a lakást megveszi, a szellem nem fogja érteni, hogy miért költöztek a lakásába idegenek, ezért megpróbálja őket onnan kiűzni, vagy azt tapasztalja, hogy a munkahelyén valaki más ül az ő székében, és ezt nem tudja mire vélni.

A kísértő szellemek leggyakoribb előfordulási helyei a régi házak, épületek, amelyekben több generáció élt és halt meg, továbbá az olyan helyek, ahol sokan haltak meg, ma leginkább a kórházak ilyenek, de temetőben is sok kísértet van, mivel a szellemek gyakran nem értik, miért hagyták el a testüket, ezért megkeresik azt a temetőben, és vissza próbálnak abba menni.

Azok a szellemek, akik sokáig az eltemetett testükben voltak, csatorna szagúak, de az alacsony tudatossági szintű emberek szellemei is rendkívül kellemetlen illatúak. Olyan helyeken is gyakoriak a kísértetek, ahol szertartásokat, szellemidézést végeznek, vagy ahol függőséget okozó szereket élveznek, például dohányzó helyeken, kocsmákban, szórakozó helyeken.

A szellemeket általában kevés ember látja vagy hallja, ezért a szellemek nagyon figyelnek arra, ha valaki valamilyen kommunikációt kezdeményez feléjük. Ha tehát szellemidézést végzünk, akkor számoljunk azzal, hogy a kérésünkre a közelben lévő szellemek jönni fognak. A társas házakban például a régi lakók szellemei szoktak egyik lakásból a másikba járkálni.

Ha egy kísértet hosszú ideje itt tartózkodik, akkor előbb-utóbb vagy magától jön rá, vagy a többi szellem mondja el neki, hogy már meghalt, ami érdekes dolgokra késztetheti őt. Nem ritka, hogy egy szellem személyes motiváció nélkül ijesztgeti az embereket, viccelődik, illetve megpróbál szándékosan félrevezetni olyanokat, akik a szellemvilággal kommunikálnak.

Nem minden kísértet kötődik helyhez, de a tevékenységek, magatartások ismételgetése gyakori jelenség. A szellemek járkálása, vagy egyéb ténykedése éjszaka sokkal inkább észrevehető, mint nappal, ilyenkor a hétköznapi ember számára is láthatóak lehetnek. Túlnyomórészt csak fel akarják hívni magukra a figyelmet, ezért leginkább a nyugodt pihenést zavarhatják.

A kísértetek a kevésbé veszélyes szellemek közé sorolhatóak, leginkább megijeszteni tudnak, komolyabb problémákat okozni ritkábban szoktak. Vannak viszont a kísértetek között is személyes motivációval rendelkező, ártó szándékú szellemek, akik zavarják az embereket, például nem hagyják aludni, zörögnek, tárgyakat mozgatnak, villanyt kapcsolgatnak.

Az ártó szándékú kísértetek szélsőséges esetben megpróbálhatják bántalmazni az embert, ekkor éjszaka olyan érzésünk van, mintha valaki ránk feküdne, fojtogatna, vagy ütné a fejünket, reggel pedig fejfájással, és migrénes tünetekkel ébredünk. Ez szerencsés eset, mert könnyen felismerhető, ha viszont az ártó szándékú szellem megszállna, az nagyobb gondot okozna.

Az is előfordul, hogy egy szellem, általában férfi, szexuálisan próbál zaklatni nőket, leginkább éjszaka, amikor alszanak. Ennek lehet korábbi ismeretség, vagy egyszerű szimpátia is az alapja, de a kevésbé érzékeny nők gyakran észre sem veszik, hogy mi történik. A szellemek ugyanúgy tudnak szeretkezni egymással, vagy földi emberekkel, mint a földi emberek egymással.

Az energiákat, így a szellemeket nemcsak a látó emberek, hanem 7 éves korukig a gyermekek is látják. A kisgyerekek általában félnek az idegenektől, ezért nagyon gyakori, hogy kísértetek megjelenésekor nyugtalanok lesznek, sírni kezdenek. Ha például elhunyt rokon szellemét látják a gyerekek, akkor mondani is szokták, hogy: „Ott van a nagymama, vagy nagyapa!”

Az állatok is látják az energiákat és a szellemeket, ezért történik meg gyakran, hogy például a kutyák látszólag ugatják a semmit, valójában azonban azért morognak, mert egy kísértet jelent meg a környezetükben. A szellemek jelenlétében tehát az állatok viselkedése meg szokott változni, mert ugyanúgy érzékelik a kísérteteket, mintha élő emberek lennének.

A kísértetekre utaló jelenségek tapasztalataim szerint az alábbiak lehetnek:

– szédülés,

– érintés érzése,

– járkálás, suttogás,

– migrénes tünetek,

– légáramlás, hidegrázás,

– furcsa zajok, kopogások,

– ködszerű alakok megjelenése,

– kisebb, könnyebb tárgyak mozgása,

– elektromos berendezések kapcsolgatása,

– ismeretlen eredetű, kellemetlen, erős szagok,

– a kisgyermekek nyugtalansága, zaklatottsága,

– éjszakai szexuális zaklatás, vagy bántalmazás,

– az állatok viselkedésének hirtelen megváltozása,

– más egyéb, szokatlan, megmagyarázhatatlan történés.

 

3. A megszállók

Az emberhez tapadó szellemek, az úgynevezett megszállók a kísértetekkel ellentétben nagyon komoly problémákat okozhatnak. Azért hívjuk ezt a jelenséget emberhez tapadásnak, mert az ember csakrái az energiát elölről szívják, hátrafelé pedig nyomják, ezért a szellem valamelyik csakránk hátsó tölcséréhez tapad, rácsatlakozik arra, és az energiát onnan elszívja.

Amikor egy szellem megszáll valakit, először enyhe szédülést lehet érezni, majd általában a hátunkon egy kis bizsergést, illetve egy feltapadás érzést, ezt követően pedig az energia elindul két irányba, lefelé a talpunk, illetve felfelé a fejtetőnk irányába. A megszállást követően a szellem el tudja hagyni azt, akihez hozzátapadt, de ez viszonylag ritkán fordul elő.

A megszálló szellem tehát ritkán hagyja el azt, akihez hozzátapadt, de van rá példa, a kísértő szellemek esetén viszont gyakran előfordul, hogy megszállnak valakit. Ha egy szellem megszáll valakit, annak mindig szoktak lenni enyhébb, vagy súlyosabb tünetei, ezért a megszállókat hamarabb el szokták vitetni, mint a kísérteteket, akik évtizedekig is itt lehetnek.

Egy szellem általában azért tapad hozzá valakihez, mert energiát szeretne kapni, ezért minden megszálló energiavámpírnak tekinthető. A megszálló szellemek között akadnak olyanok, akik azért tapadnak az emberekhez, mert azt érzékelik, hogy nem tudnak ételt magukhoz venni, ezért folyamatosan arra késztetik a megszállottat, hogy minél többet egyen, aki emiatt meghízhat.

Vannak olyan szellemek is, akik annyira szeretik vagy féltik valamelyik földi rokonukat, hogy haláluk után hozzá tapadnak, hogy állandóan velük lehessenek, ezzel azonban sajnos ártanak neki, különösen akkor, ha valamilyen betegségben hunytak el. Akit elhunyt rokona száll meg, az gyakran érzi is, hogy az adott személy vele van, folyamatosan gondolatokat küld neki.

Azoknak az embereknek a szelleme, akik súlyos betegek voltak, megszállóként komoly problémákat okozhatnak, a betegség ugyanis nem más, mint valamilyen eltérés az ember finomenergia rendszerében, amely anomáliát a szellem a test halála után is hordozza. Amilyen betegsége volt életében a szellemnek, olyan tüneteket fog előidézni a megszállottnál.

A megszálló szellemek által okozott tüneteket nem lehet felsorolni, mert lényegében bármilyen betegséget produkálhatnak. Közös bennük, hogy minden előzmény nélkül, szinte egyik napról a másikra jelentkezhetnek olyan embereken, például fiatalokon, akik teljesen egészségesek voltak, és a tüneteket kiváltó érzelmi konfliktust nem lehet náluk megtalálni.

Bármilyen testi, lelki, vagy mentális problémája volt életében a megszállónak, ugyanolyan tüneteket fog előidézni a megszállottnál. A pattanásos arcbőrt például okozhatja egy elhunyt serdülőnek a szelleme, az ízületi fájdalmakat egy idős, ízületi sorvadásos ember szelleme, a mentális problémákat, pszichés zavarokat pedig egy elmebeteg embernek a szelleme.

Gyakran előfordul, hogy valaki meghal egy súlyos betegségben, majd nem sokkal ezután már egy közeli hozzátartozója is ebben a betegségben fog szenvedni, amire az orvosok azt szokták mondani, hogy ez egy örökletes betegség. Mi történik ilyenkor valójában? Az elhunyt személy szelleme megszállja az egyik hozzá közel álló rokonát, de éppen ezzel okozza a halálát.

Ha egy fiatal, egészséges nőt például több idősebb nőnek a szelleme száll meg, akkor nagyon valószínű, hogy ez a fiatal nő nem fog tudni teherbe esni. Ez azért van így, mert az idősebb nők már nem termékenyek, és ez az energia mintázat a fiatalabb, és egyébként termékeny nők esetén a peteérés elmaradását, ezért a megtermékenyülés lehetetlenné válását okozza.

Egy gyermek esetében például a megszállottság akkor is betegséghez szokott vezetni, ha a megszálló szellem nem hordoz betegséget. Ennek oka, hogy egy gyereknek sokkal kevesebb energiája van, mint egy felnőttnek. Ha egy megszálló ezt elszívja, a gyermek immun-rendszerének hatásfoka körülbelül 60 %-ra fog csökkenni, ezért folyamatosan beteg lesz.

Beteg szellemeket a legkönnyebben orvosi rendelőben, vagy kórházban lehet begyűjteni. Egy átlagos kórházban akár 5-600 olyan szellem is van, akik a kórházban haltak meg, ezért 90 %-uk valamilyen súlyos betegséget hordoz. Ezek a szellemek kórházi dolgozókon szoktak utazni, és a forgalmasabb helyeken átszállnak a nekik megfelelő energiájú emberekre.

Nem ritka, hogy valaki egy egészségügyi problémájával, enyhe tünetekkel elmegy az orvoshoz, aki beutalja őt a kórházba egy kivizsgálásra. Ekkor nem találnak nála semmi komolyat, röviddel ezután azonban az illető már súlyos betegség jeleit észleli magán. Ennek oka az, hogy ezt a szinte teljesen egészséges embert a kórházban megszállta egy beteg ember szelleme.

A kísértő szellemek mellett a megszállók is lehetnek ártó szándékúak. Ha valaki akár ebben az életben, akár előző életben valamilyen vélt vagy valós sérelem miatt megharagudott ránk, akkor előfordulhat, hogy halála után megkeres, és szellemként, a földi törvények alól mentesülve megpróbál bosszút állni, be akarja az adósságot hajtani, tönkre akarja az életünket tenni.

Az ártó szándékú megszálló általában gondolatokkal, érzésekkel igyekszik minket manipulálni, és az életünket nem megfelelő irányba terelni. Pontosan tudja, hogy kik a számunkra fontos emberek, vagy mik a számunkra fontos feladatok, és arra törekszik, hogy ezek a dolgok tönkre menjenek az életünkben, ami hosszú távon sajnos általában sikerülni is szokott neki.

Ezt a manipuláló hatást úgy kell elképzelni, hogy az ártó szándékú szellem bármit tud nekünk sugallni az energiájával. Ha a párunkkal vagyunk, akkor felidegesít, hogy csúnyán beszéljünk vele, amikor éppen dolgozni kell mennünk, akkor álmossá tesz, hogy elkéssünk, ha valami fontos dolgunk lenne, akkor pedig kiveri azt a fejünkből, hogy elfelejtsük megtenni.

Többször találkoztam már olyan párokkal, például házaspárral, akik hosszú ideig boldogan éltek, majd egyszer csak minden előzmény nélkül elkezdődtek a problémák, és a környezet – teljesen jogosan – az egyik felet hibáztatta a történtek miatt. Ilyenkor az ártó szándékú szellem volt az, aki úgy manipulálta az egyik embert, hogy romoljon meg a kapcsolata.

A megszálló tudat és érzelem manipulációjának hatékonysága attól is függ, hogy milyen a megszálló és a megszállott energiája. Egy gyengébb, finomabb energiájú ember könnyebben befolyásolható, egy erősebb energia kevésbé manipulálható. A felnőtt szellemek energiája erősebb, mint a gyermekeké, és a férfi szellemek befolyásoló hatása nagyobb, mint a nőké.

Az ártó szándékú szellemek a legsúlyosabb problémát akkor tudják okozni, ha gyerekekhez tapadnak hozzá. A szellemek látják az ember előző életeit, de nem érdekli őket, hogy a másik már azóta új testet kapott, és most még gyerek. Előfordul, hogy egy szellem azért tapad hozzá egy gyermekhez, mert a gyermek valamelyik szülőjén akar ezzel bosszút állni.

Ha egy gyermekhez ártó szándékú szellem tapad, akkor a gyermek testi, értelmi, érzelmi fejlődése leállhat, és azon a szinten maradhat, ahol a szellem hozzá tapadt. Erre a mozgás és a beszéd nem megfelelő fejlődése, tanulási nehézségek, viselkedési problémák utalhatnak. Az ilyen gyerekeket fogyatékosoknak, figyelem hiányosoknak szokták bélyegezni.

Minél fiatalabb korban szállja meg az ártó szellem a gyermeket, annál nagyobb bajt tud okozni, mert fiatalabb korban kell a gyereknek a mozgás és a beszéd alapjait megtanulnia, az alapvető érzelmi mintákat elsajátítania. A megszálló eltávolítása után a gyermek megtanulhatja azt, amit addig nem tudott, ezért nagyon fontos minél hamarabb észrevenni a problémát.

A megszállott gyermekek magatartás zavarait, koncentrációs problémáit az szokta okozni, hogy a gyermek lelkét a megszálló könnyen ki tudja szorítani a testéből, és át tudja venni az irányítást a gyermek teste fölött, aki nem önmaga lesz. Tapasztalataim alapján egyébként az ártó szándékú megszállók 90 %-a előző életbeli partner, legtöbbször egy volt házastárs szokott lenni.

Láttam már példát arra is, hogy az ártó szándékú szellemnek nem volt személyes motivációja, hanem valaki megkérte a szellemet arra, hogy az szálljon meg egy embert. Ennek célja általában az, hogy a szellem tegye tönkre az ember életét, vagy pedig vegye rá arra, hogy adja neki a vagyonát, pénzét ennek az embernek, fizessen neki bármennyit a szolgáltatásáért.

Sajnos azt is tapasztaltam már, hogy magát spirituális tanítónak, gyógyítónak, táltosnak (!) tartó ember előadásán, vagy foglalkozásán a résztvevőket rendszeresen megszállták a szellemek, akiket ez a személy küldött, és a továbbiakban arra próbálták rávenni a megszállt embereket, hogy járjanak ennek a gyógyítónak a nagyon sok pénzbe kerülő tanfolyamaira.

A szellemeket a látókon kívül általában kevés ember látja, ezért azonnal észreveszik, ha valaki rájuk néz, vagy kommunikál velük, amire rögtön reagálni is szoktak. A gyerekek körülbelül 7 éves korukig látják az energiákat, így a szellemeket is, akikkel sokszor játszani is szoktak, ez azonban gyakran oda szokott vezetni, hogy a szellem végül megszállja a gyereket.

A megszállottság egyik gyakori tünete a memóriazavar, vagy emlékezet kiesés. Ennek oka az, hogy egy erős energiájú megszálló nemcsak gyermek lelkét, hanem felnőtt ember lelkét is ki tudja szorítani a testéből, és amikor nem vagyunk a testünkben, akkor a földi érzékszerveink által történő észlelésünk tompul, ezért nem emlékszünk arra, ami történt velünk.

A megszállottság szélsőséges esete, amikor a megszálló olyan módon próbálja meg megölni a megszállottat, hogy ráveszi, legyen öngyilkos. Ez kézenfekvő megoldás, hiszen egy szellem már nem tud a fizikai világban változást előidézni, lelki és szellemi szinten viszont tud manipulálni. Az öngyilkos gondolatokat gyakran egy ártó szándékú megszálló okozza.

Ha egy szellem nem ártó szándékú és betegséget sem hordoz, akkor sem jó, ha hozzátapad valakihez, mert elszívja az energiát, és az ember érzelmeit, gondolatait képes befolyásolni. Ha valakihez sok szellem tapad, azok együtt jelentős energiát képesek elszívni, és több irányú, ellentétes befolyásoló erővel is bírhatnak, ami oda vezethet, hogy az illető megbolondul.

A sokszorosan megszállott emberekre azt szokták mondani, hogy elmebetegek, pedig csak arról van szó, hogy akár 10 szellem is hozzájuk van tapadva, és mindegyik szellem különböző gondolatokat küld, olyan érzés, mintha 10 éned lenne, és mindegyik mást akarna. A megszállók eltávolítása után az ilyen ember tudata teljesen kitisztul, elmeműködése helyreáll.

Ha többszörös megszállottság áll fenn, de a megszálló szellemek között nincs ártó szándékú, beteg, vagy etető szellem, akkor ez viszonylag szerencsés eset, mert ilyenkor a leggyakoribb tünetek az állandóan alacsony energiaszint, fáradékonyság, levertség, kedvetlenség szoktak lenni, amik azonban hosszabb idő múlva depresszióhoz, szorongáshoz vezetnek.

A többszörös megszállottság enyhébb eseteiben az illetőnek nemcsak hangulat változásai, és mentális problémái lehetnek, hanem az energiahiányos állapot miatt az immunrendszere is le fog gyengülni. A többszörös megszállottság ezért önmagában is betegségekhez tud vezetni, de gyermekek immunrendszere már egy megszálló miatt is le tud gyengülni.

A szenvedélybeteg emberek szelleme általában olyan emberhez tapad hozzá, aki maga is szenvedélybeteg, hogy élvezhesse az általa kedvelt tevékenységet. A szenvedélybeteg megszálló legtöbbször erősíti a megszállott szokásait, ha pedig a megszállottnak nincs semmilyen függősége, akkor megtörténhet, hogy a megszálló bíztatására ez kialakul.

Találkoztam már olyan emberekkel, akik esetében egyik napról a másikra kialakult valamilyen függőség, például dohányozni kezdtek, rászoktak az alkoholra, vagy szerencsejáték függők lettek, és a problémák oka megszállottság volt. Egy szenvedélybeteg ember szelleme tapadt hozzájuk, akinek az eltávolítása után a függőség megszűnt, és az életük rendbe jött.

Ha valakit egy olyan embernek a szelleme száll meg, aki erős szexuális energiával rendelkezik, akkor az illetőnek szerencséje van, ha a megszálló vele azonos nemű, mert általában annyit fog tapasztalni, hogy a nemi vágyai fokozódnak. Ha a megszálló vele ellentétes nemű, és erős energiájú, akkor ebből homoszexualitás, vagy transzszexualitás is kialakulhat.

Ennek oka az, hogy a megszálló a megszállott testét a sajátjának tekinti, ezért azt úgy szeretné használni, ahogyan neki tetszik. Ebből kifolyólag az eltérő nemű megszálló a megszállottat arra késztetheti, hogy azonos nemű személlyel létesítsen szexuális kapcsolatot, vagy szélsőséges esetben a külsejét, a testét is alakítsa át, tegye a megszálló neméhez hasonlóvá.

A megszállottság jelei tapasztalataim szerint az alábbiak lehetnek:

– szédülés, émelygés,

– fáradtság, kimerültség,

– dohányzás, alkoholizmus,

– állandó éhség érzet, elhízás,

– különös szokások kialakulása,

– pszichés zavarok, dührohamok,

– emlékezet kiesés, memóriazavar,

– viselkedés gyakori megváltozása,

– öngyilkossági hajlam kialakulása,

– szenvedélybetegség, kábítószerezés,

– terméketlenség, potencia problémák,

– idegen gondolatok, szokatlan érzések,

– szellemi fogyatékosság, elmebetegség,

– fokozott nemi vágyak, homoszexualitás,

– fejlődési rendellenesség, tanulási nehézségek,

– megmagyarázhatatlan testi tünetek, betegségek,

– emberi kapcsolatok megromlása, elszigetelődés.

 

4. Mik azok a démonok?

A démonok összesűrűsödött negatív, nehéz energiák, amik a közhiedelemmel ellentétben nem rendelkeznek tudatossággal, azaz nincs önálló akaratuk, személyiségük. Az emberi gonoszság, gyűlölet, erőszak, és egyéb ártó szándékú érzések hozzák létre őket, a méretüket és formájukat tekintve pedig különbözőek lehetnek, de ezek az energiák ugyanazt teszik, pusztítanak.

A démonok tehát koncentráltan tartalmazzák az ártó szándékú, pusztító energiákat. A Teremtett Világokban tulajdonképpen mindent Isten hozott létre, minden Isten teremtménye. Azok az emberek, akik ilyen energiákat működtetnek, általában bukott szellemeknek az ember lelkei, akik fellázadtak Isten ellen, ezért el akarják pusztítani Isten minden teremtményét.

A démonikus, fekete energiákat ezért a sötét oldal képviselői hozzák létre, vagyis a démonok a gonosz emberek ártó szándékaiból, pusztítási vágyából keletkeznek és táplálkoznak. Annak nincs jelentősége, hogy ki, vagy mi ellen irányul a gyűlöletük, mert minden Isten teremtménye, ezért az ártó szándék és a gyűlölet mindig az Isteni Fényt, a szeretetet csökkenti.

Mivel a démonok nem rendelkeznek önálló akarattal, felvetődik a kérdés, hogy hogyan tudnak ártani az embereknek, vagy éppen mitől és hogyan mozognak. A démonok egyrészt olyan helyeken vannak jelen, ahol nagyon sok ártó szándékú energia gyűlt össze. Az ilyen helyeken a gonosz emberek általában kiválóan érzik magukat a démonjaik társaságában.

Mi történik akkor, ha itt megjelenik egy magas tudatossági szinten lévő ember, akiben sok szeretet van? A démonok automatikusan vonzódnak oda ehhez az emberhez, és az is előfordul, hogy az aurájában maradnak, azaz lényegében megszállják ők. Ez első hallásra hihetetlennek tűnik, de többször láttam már rá példát, hogy a démonok bárkit megszállhatnak.

Biztosan láttál már – remélhetőleg csak a televízióban, vagy az interneten – olyat, hogy egy ember egyik pillanatról a másikra átváltozik egy dühöngő őrültté, majd fog egy fegyvert, és a környezetében lévő embereket válogatás nélkül megöli, akár a saját családját is, ezt követően viszont fogalma sincs arról, hogy mit tett, egyáltalán nem is emlékszik az történtekre.

Előfordul, hogy az illető saját magát is megöli. Ezek a démonok általi megszállás legsúlyosabb esetei, a tünetek szerencsére sokkal enyhébbek szoktak lenni. A démon által megszállt embert elsősorban arról lehet felismerni, hogy feketék a szemei, az ártó szándékú energia pedig a megszállott tudatossági szintjétől függően, különböző mértékben nyilvánulhat meg.

A megszállt ember tudatossági szintje mellett az sem mellékes, hogy mekkora démon szállja meg az embert. Általános, hogy a démoni megszállást követően a megszállt személy tudatossági szintje lecsökken, ezután pedig a negatív, érzelmi állapotot rontó kommunikáció, illetve az ártó szándékú, gonosz, gyűlölködő magatartás különböző fokozatai tapasztalhatóak.

A démoni megszállásra jellemző a gonosz tettek népszerűsítése, és a Szellemi Hierarchia, Isten, Jézus, vagy Szűz Mária, illetve a magas tudatossági szinten lévő emberek lealacsonyítása, befeketítése, és félrevezető, megtévesztő eszmék hirdetése. Ez azért van, mert minél magasabb szinten van valaki, annál többet képes befogadni, megjeleníteni az isteni szeretetből.

Ezzel függ össze, hogy a démoni megszállás veszélyének a magasabb tudatossági szinten lévő emberek közül leginkább azok vannak kitéve, akik Szent Lélek beavatással rendelkeznek. Aki megkapja a Szent Lélek beavatást, annak az aurája nagy lesz és fényes, mert fel lesz töltve Isteni Fénnyel, éppen ez az, amihez a démonok vonzódnak, ezért védekezni kell ellenük.

Sajnos tapasztaltam már, hogy nagyon magas tudatossági szinten lévő (800 felett), és Szent Lélek beavatással rendelkező embert démon szállt meg. A magas tudatossági szinten lévők mellett azok is fokozottan ki vannak téve a démoni megszállás veszélyének, akik magas rezgésű szellemlényekkel dolgoznak, például beavatottak, igazi táltosok, vagy sámánok.

A táltosok és sámánok környezetében rendszeresen megjelennek szellemi segítők, mint például Jézus, vagy az arkangyalok, akik jézusi energiával dolgoznak. Ha a táltos olyankor hívja a szellemi segítőit, amikor a közelében démonok vannak, és nem használ hatékony védelmet, akkor a szellemi segítők, fénylények energiája a démonokat azonnal oda fogja vonzani.

A táltosok és a sámánok, akik magas rezgésű szellemekkel dolgoznak, illetve azok, akik Szent Lélek beavatással rendelkeznek, feltétlenül szükséges, hogy folyamatosan védekezzenek a démoni erők támadásai ellen, ami 100 %-os hatékonysággal kizárólag Rafael Arkangyal Fénykeresztjével oldható meg. Erről a Védelmek című menüpontban részletesen írok.

 

5. A táltos hétköznapjai

Amikor elkezdtem a szellemek elvitetésével foglalkozni, észrevettem, hogy a lakásomban rendszeresen megjelennek szellemek. Először nem értettem, hogyan kerülnek a lakásba, de aki megjelent, azt elvitettem, hogy ne zavarjon, viszont mindig jöttek újabbak. A kellemesebb energiájú látogatókkal néha beszélgettem, de az is előfordult, hogy ők szólítottak meg.

Egy idő után szerettem volna megtudni ezektől a szellemektől, hogy miért jöttek a lakásba, ezért mindig megkérdeztem, hogy hogyan kerültek ide. Erre a kérdésre mindegyik szellem ugyanazt válaszolta: „Egy angyal hozott engem ide!” Olyan szellem is volt, aki ehhez még hozzátette a következőt: „Azt mondta az angyal, hogy te fogsz engem innen elvitetni!”

A táltosok lakásában általában szokott táltos fa lenni, de az máshol is lehet. A táltosok lakásába, vagy oda, ahol táltos fák vannak, az angyalok folyamatosan hordják a kísérteteket. Ennek oka az, hogy a táltos fa egy átjáró a túlvilágra, és ha egy itt ragadt szellem elég bátor, akkor ezen a kapun keresztül magától vissza tud jutni a 4. dimenzióba, az asztrálsíkra.

Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét arra a tévhitre, hogy akinek magas a tudatossági szintje, az a megszállás veszélyének nincs kitéve. Ennek az állításnak az igazság tartalma attól függ, hogy mit értünk magas szinten. Én úgy fogalmaznék, hogy akinek az átlagosnál magasabb a tudatossági szintje, annál kisebb a megszállottság bekövetkezésének a valószínűsége.

Az átlagosnál sokkal magasabb, vagy nagyon magas tudatossági szinten (700 fölött) viszont ez az állítás éppen fordítva igaz, mert egy bizonyos szint fölé Szent Lélek beavatás nélkül már nem lehet emelkedni, aminek köszönhetően azonban az embernek nagy és fényes aurája lesz, ami feltűnő, rendkívül feltűnőek továbbá az aurában lévő beavatási szimbólumok is.

A szellemek általi megszállásra is igaz tehát, hogy annak fokozottan ki vannak téve a magasabb tudatossági szinten lévő emberek, akik rendelkeznek a Szent Lélek beavatással, valamint egyéb beavatásokkal, illetve azok, akiknek sok beavatási szimbólum van az aurájában (például táltosok, vagy sámánok), mert ezek a feltűnő jelek mágnesként vonzzák a szellemeket.

Képzeld el, hogy te már egy szellem vagy, és éppen szeretnél találni valakit, akihez hozzá tudsz tapadni, mert energiához szeretnél jutni. A sok apró, és fénytelen aurájú ember között egyszer csak meglátsz egy olyan embert, akinek az aurája hatalmas és fényes, ráadásul különféle jelek is láthatóak benne. Te kihez tapadnál hozzá? Egyértelmű, hogy őt választanád.

A szellemek továbbá azokra is könnyen rátapadnak, akik médiumok, és a szellemlényekkel rendszeresen kommunikálnak. A táltosok, és a sámánok kevés kivétellel médiumok szoktak lenni, de ők kedvezőbb helyzetben vannak, mint az átlagos médiumok, mert a beavatásaik használatával általában el tudják vitetni azokat a szellemeket, akik zaklatják őket.

A médiumokat, például a látókat azért is szokták a szellemek zaklatni, mert kevés ember látja a szellemeket, ezért velük rendszeresen keresik a kapcsolatot. A táltosokat és a sámánokat továbbá általában azért is szokták a kísértetek nagyon hamar megtalálni, mert rendszeresen magas rezgésű szellemekkel, fénylényekkel dolgoznak, ami nagyon feltűnő jelenség.

Vannak olyan szellemek is, akik az emberek aurájából, az ott lévő jelekből, illetve a szellemi segítők gyakori jelenlétéből kikövetkeztetik, vagy éppen pontosan tudják, hogy ki az, aki át tudja őket vitetni a túlvilágra. A szellemek emiatt is gyakran jönnek a közelembe, vagy éppen megpróbálnak hozzám tapadni, amit a pajzsom meg szokott akadályozni.

A szellemekkel foglalkozó embereknek, például a táltosoknak, sámánoknak, vagy általában a médiumoknak ugyanazt tudom javasolni, mint a démonokkal kapcsolatban, hogy arkangyali védelem nélkül ne végezzenek spirituális tevékenységet, és magukra kérjenek szellemek megszállása ellen, a lakásukra, rendelőjükre pedig szellemek behatolása ellen védő pajzsot.

Az itt ragadt szellemekkel, a kísértetekkel nemcsak az a probléma, hogy meg tudják az embert szállni, hanem az is, hogy a spirituális munkát meg tudják zavarni. A szellemek megszállása ellen, és egy bizonyos térbe történő behatolása ellen 100 %-os védelmet kizárólag arkangyali védőpajzsokkal lehet elérni, amikről a Védelmek című menüpontban részletesen írok.

 

6. Szellemes történetek

1. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy otthon a lakásban egy férfi szelleme áll az előszobában. Mikor odanéztem, beszaladt a fürdőszobába. Megkérdeztem tőle, hogy: „Te mit keresel itt?” Erre visszakérdezett: „Te látsz engem?” Mire én: „Nagyon úgy tűnik!” : )

2. Egy másik alkalommal észrevettem egy nagydarab férfi szellemét a nappaliban. Meg is kérdeztem tőle, amit szoktam, hogy: „Te ki vagy?” A válasz meglepő volt: „Rafael!” : ) Aztán hívtam az igazi Rafaelt, aki visszavitte ezt a szellemet a túlvilágra.

3. Egyik reggel még ki sem nyitottam a szemem, amikor érzékeltem egy díszes ruhába öltözött férfi szellemet az ajtóban. Amikor kinyitottam a szemem, a szellem megszólalt: „Jó reggelt, Király Úr!” Amikor megkezdtem a reggelit, azt mondta: „Jó étvágyat, Király Úr!” Amikor zuhanyozni indultam, szintén megszólalt: „Jó fürdést, Király Úr!” Amikor elmentem otthonról, akkor ismét: „Jó utat, Király Úr!” Megkérdeztem tőle, hogy: „Miért szólítasz engem Király Úrnak?” A válasz ez volt: „Mert Felséged a Király!” Folytattam tovább: „Mi lenne, ha nem szólítanál Király Úrnak?” Erre hangosan nevetett, majd azt mondta: „Óóó, az lehetetlen!” : )