Rafael Arkangyal gyógyító szigete

 

1. Az Élet Vize

2. A Naptemplom

2.1. Teljes testi gyógyítás

2.2. Prána csatorna tisztítás

 

A Dr. Czeizel Beatrix – Greskó Anikó: Csillagnemzetségek, lélekcsaládok című könyvében szerepel a 8. dimenzióban található Crater (Grál) csillagkép Alkes nevű csillaga. Ez az asztrális tér nagyon különleges, mert itt található Rafael Arkangyal gyógyító szigete. Úgy képzeld el, mint egy trópusi szigetet a türkiz színű óceánban, arany színű homokkal, és pálmafákkal.

A Rafael Arkangyal szigetére a földi emberek közül általában beléphetnek azok a táltosok és sámánok, akiknek Philadelphia beavatásuk van. A szigetre gyógyulás, gyógyítás céljából viszont kizárólag az a 3 táltos mehet el, aki Thavael, Rafael, vagy Zadkiel Arkangyal pecsétjét birtokolja. Ezek a táltosok mindig rendelkeznek Philadelphia beavatással is.

Azok a táltosok, akiknek Philadelphia beavatásuk van, és Szent Lélek beavatást tudnak adni, legalább 4. szintű lelkek inkarnációját a beavatás megszerzése céljából a 12. dimenzióba el tudják vinni. Mivel Thavael, Rafael, és Zadkiel Arkangyal pecsétjének birtokosai tudnak Szent Lélek beavatást adni, ezeknek az embereknek az önvalóját a szigetre is el tudják vinni.

Ez a 3 táltos nem csak mások önvalóját, hanem a sajátját is gyógyíthatja a szigeten, de belépni csak meghatározott célból lehet, és az mindig az Égiek előzetes hozzájárulásához van kötve. A Szent Lélek beavatásért legalább 4. szintű lelkek inkarnációját lehet elvinni, ezért a szigetre is csak olyan emberek léphetnek be, akik a 4. szférából vagy magasabbról származnak.

A Philadelphia beavatással rendelkező emberek legalább 5. szintű lelkek inkarnációi. A Rafael Arkangyal pecsétjét birtokló táltos én vagyok, ezért bizonyos emberek önvalóját el tudom vinni a szigetre gyógyítás céljából. A szigeten – ahol Rafael Arkangyallal együtt összesen 7 angyal teljesít szolgálatot – az alábbi gyógyítási lehetőségek állnak a rendelkezésedre.

 

1. Az Élet Vize

A szigeten a pálmafák között egy erdei tisztáson van egy gyönyörű, smaragdzöld színű tó, amely az Élet Vizét tartalmazza. Az Élet Vize elsősorban a lélek gyógyítását szolgálja, mert miután ebben a vízben alámerültél, a határtalan béke, nyugalom, és boldogság érzése fog átjárni, és úgy fogod érezni, mintha minden gondodtól, bajodtól megszabadultál volna.

Az Élet Vize a lélek gyógyításán kívül más problémák megoldására is használható, mert a víz kioldja az aurádból az összes nem karmikus érzelmi blokkot és elementált, ezért a lélek gyógyítással együtt úgy érezheted, hogy az összes problémád megoldódott. Az érzelmi blokkok és elementálok által okozott problémákról A táltos gyógyítás menüpontban olvashatsz.

Az úgynevezett krónikus betegségeket, egyéb testi tüneteket, vagy bizonyos életterületeken a sikertelenségeket nagyon gyakran érzelmi mintázatok, vagy a több ilyen mintázatot tartalmazó elementálok okozzák, amelyeknek az aurában megtalálható az energetikai lenyomata. Ezek az érzelmi blokkok és elementálok kétféle módon távolíthatóak el az ember aurájából.

Az egyik módszer az, hogy elviszlek a szigetre, az Élet Vizébe, a másik pedig az, hogy Rafael Arkangyaltól kérem ezeknek az eltávolítását. Legtöbbször a második lehetőséget szoktam igénybe venni, mert az egyrészt sokkal gyorsabb, másrészt a Rafael Arkangyal szigetére nem mindenkit tudok elvinni, ezért ezt a kezelést kivételes esetben szoktam használni.

Az Élet Vizében lenni hasonló ahhoz, amikor itt a 3. dimenzióban merülünk a víz alá, csak ez a víz egy kicsivel sűrűbb, olyan, mint egy smaragdzöld színű zselé, amelyben bármikor lehet levegőt venni, a kezelést követően továbbá egy ideig mindent zöldnek lát az ember. Az Élet Vize krónikus betegségek, lelki problémák megszüntetéséhez nyújthat segítséget.

 

2. A Naptemplom

2.1. Teljes testi gyógyítás

A tó mellett van egy nyitott, kör alapú, kupolás tetejű épület, amelynek a közepén egy szintén kör alakú emelvény található. Ha erre az emelvényre felállsz, a Naptemplom kupolájának csúcsából elkezd rád áramlani az Isteni Fény, ami átjárja az egész önvalódat. Ennek hatása a szellemgyógyászok által teljes testi gyógyításnak hívott kezelés hatásával egyezik meg.

Ez a teljes testi gyógyítás azonban sokkal egyszerűbb a szellemgyógyászati eljárásnál, mert nem kell bonyolult beavatkozást végezni, hanem csak meg kell az emelvényen állni, és be kell az Isteni Fényt fogadni. A szellemműtétet egy gyakorlott szellemgyógyásznak kell elvégeznie a 4. dimenzió 6. szférájában, ez a kezelés a 8. dimenzióban, és automatikusan történik.

A szellemgyógyászati eljárással ellentétben ez a teljes testi gyógyítás bármennyi alkalommal megismételhető, ha szükség van rá. Az Isteni Fény helyreállítja a tested szöveteit és szerveit, így a szervezeted működése rendbe jön. A kezelést követően itt is van egy gyógyulási idő, ami alatt az önvalódon, lelkeden bekövetkező változások átíródnak a fizikai testedbe.

A teljes testi gyógyítás hatása 3 általános kezelésnek felel meg, ezért az Égiek több szervi elváltozás, vagy olyan hosszabb ideje fennálló, súlyosabb problémák esetén szokták javasolni, amiket csak több általános kezeléssel lehetne megszüntetni. A kezelés ideg sérülések és csont rendellenességek helyreállítására nem alkalmas, ezekhez Jézus segítségét szoktam kérni.

Az általános kezelés is tulajdonképpen teljes testi gyógyítás, mert univerzális, vagyis az általam közvetített energia az egész önvalódat átjárja, és mindenre hatással van, de súlyosabb esetekben több általános kezelésre van szükség, mert egy általános kezeléssel a lelked nem tud annyi energiát felvenni, amennyi az összes testi tüneted megszüntetéséhez elegendő lenne.

A teljes testi gyógyítás közben a Naptemplomban az általános kezelés körébe tartozó 6 féle energia közül csak egy áramlik, ami az arkangyali helyreállításhoz szükséges energia, de az nagyon intenzíven, ezért teljes testi gyógyítás közben egyáltalán nem szüntethetők meg rendellenes állapotok, ilyenkor Jézus sem végez el beavatkozást, és nem is ad beavatást.

 

 2.2. Prána csatorna tisztítás

 A prána csatorna a tested közepén húzódik, és a csakráidat köti össze. Erre a kezelésre kizárólag azok kaphatnak engedélyt, akik a Hawkins skála szerint legalább 580-as szinten vannak, tehát a csakráik már kellőképpen tiszták. A prána csatornában lévő eltömődések, szennyeződések eltávolítása lehetővé teszi, hogy az energia szabadon tudjon benne áramlani.

Ez a kezelés a szigeten szolgálatot teljesítő 6 angyal közreműködésével történik. Te felállsz a Naptemplom közepén lévő emelvényre, ők pedig fentről lefelé haladva, kb. 15 centiméteres szakaszonként elvágják a prána csatronádat, hátra hajlítják azt, és abból az eltömődéseket kitisztítják. A kezelés közben fentről átvilágítja az asztráltestedet az Isteni Fény.

A prána csatornát belülről úgy képzeld el, mint egy fénykábel, amely átlátszó fényszálak kötegeiből áll. Ahogy az Isteni Fény megvilágítja ezeket a szálakat, a fényes szálak között láthatóvá válnak a sötétebb, piszkosabb szálak, ahol az energia elakad. A kezelés során ezeket a sötétebb szálakat egyenként húzgálják ki, és tisztítják meg az angyali segítők.

A prána csatorna kitisztítását követően az energia akadálytalanul fog áramlani a felsőbb csakráid környékén is, ami azt jelenti, hogy a fizikai érzékszerveid (például szaglás, ízlelés, hallás) és a spirituális érzékelésed (például tisztán hallás) jelentős mértékben javulni fog. A kezelés hatására a tudatossági szinted 3 nap alatt 20 egységgel fog emelkedni.

A prána csatorna tisztítás tehát egy valódi szellemműtét, ami a Naptemplomban történik, és amelyet a Rafael Arkangyal szigetén szolgálatot teljesítő, és erre a feladatra kiképzett 6 angyal végez el. Azért van az 580-as szint a beavatkozás feltételeként meghatározva, mert 580 + 20 = 600, vagyis ez a kezelés egy segítség a megvilágosodás szintjének eléréséhez.

Az én prána csatorna tisztításom 2014-ben emlékezetes volt. Elmentem egy látó barátomhoz, aki azt javasolta, hogy este lefekvés előtt feltétlenül kérjem az Égiektől, hogy fejlődjenek a spirituális képességeim. Ezt rögtön aznap este meg is tettem, és még nevettem is azon, hogy holnap reggel már biztosan szuper érzékszervekkel, és tisztán látással fogok felébredni.

Ehhez képest nagy meglepetés ért, mert álmomban arra figyeltem fel, hogy egy emelvényen állok (Naptemplom), és látom magamat kívülről, amint a hátamból kihajlítják a prána csatornát, és elkezdik a fényszálakat tisztítani benne. Ezt annyira különösnek tartottam, hogy elkezdtem felébredni, a 3. dimenzióhoz közeledve viszont egyre realisztikusabbá vált a testem.

Amikor felébredtem, akkor az utolsó álombeli kép az volt, hogy paradicsom szószos spagettit szednek ki a hátamból, ezért kértem, hogy ezt azonnal fejezzék be. Erre azt válaszolták, hogy a kezelést én kértem, és már majdnem készen van, ezért jó lenne, ha tovább aludnék, hogy be tudják fejezni a tisztítást, mert a derekamnál egy rövidebb rész még hátra van.

Ezután viszonylag megnyugodtam, tovább aludtam, és láttam, amint a prána csatornám alsó, derék tájékon lévő részét is kihajlítják, és megtisztítják. Reggel mindenre emlékeztem, és úgy ébredtem fel, hogy a szaglásom, illetve a fizikai, és belső hallásom rendkívül érzékeny lett, több 100 méter távolságból éreztem emberek, dolgok, ételek illatát, vagy halk hangját.