Jogi nyilatkozat

1. A honlapon olvasható „Táltos gyógyítás”, és minden más kifejezés nem orvosi, hanem kizárólag spirituális módon értelmezendő.

2. Tájékoztatlak, hogy jogász vagyok, orvosi vagy más egészségügyi végzettséggel, képzettséggel, szaktudással nem rendelkezem.

3. Orvosi értelemben az egészségi állapotoddal kapcsolatban nem állítok fel diagnózist, nem foglalok állást, nem gyógyítok, nem kezelek, nem alkalmazok, és nem javasolok gyógyszeres, vagy más terápiát, illetve attól való tartózkodást.

4. Az egészségi állapotáért mindenki saját maga felelős, ezért a táltos gyógyítás igénybe vétele előtt, illetve mellett mindig konzultálj kezelőorvosoddal, gyógyszerészeddel.

5. A táltos gyógyítás nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, vagy kezelést, kizárólag annak kiegészítésére szolgál, és nem minősül egészségügyi szolgáltatásnak, vagy szaktanácsadásnak.

6. Bármilyen betegség gyógyítására, egészségügyi vagy más probléma megoldására, eredmény bekövetkezésére kötelezettséget nem vállalok, állapot javulást, vagy gyógyulást nem ígérek.

7. A táltos gyógyítás a Szellemi Hierarchia (például arkangyalok), azaz nem földi emberek által kifejtett tevékenység, melynek célja elsősorban az, hogy az ember testi, lelki, és mentális egészségének, sikerének, boldogságának akadályát megszüntesse.

8. A táltos gyógyítás során a tevékenységem kizárólag arra korlátozódik, hogy a problémád megoldásához a Szellemi Hierarchia tagjainak közreműködését, segítségét kérem, ezért a táltos gyógyítással ártani, vagy kárt okozni nem lehet.

9. A táltos gyógyítás szellemi gyógymód, amit a szellemi segítők nem a fizikai testeden, hanem az önvalódon, a lelkeden végeznek, és amely mindig érintés nélkül történik, ahhoz semmilyen eszközt, vagy anyagot nem használunk.

10. A táltos gyógyítás egy lehetőség, amely a szolgáltatást igénybe vevő szabad akaratán, spirituális hitén, és lelkiismereti meggyőződésén alapul.

11. A szerződési szabadság alapján mindenki maga dönti el, hogy a táltos gyógyítás igénybe vételére vonatkozóan velem megállapodást köt, vagy pedig nem.

12. Az állapot felmérés igénylője, illetve a szolgáltatás igénybe vevője feltétel nélkül és visszavonhatatlanul kijelenti, hogy hisz Isten, Jézus, és a Szellemi Hierarchia létezésében, a szellemi segítők közreműködésében, valamint a spirituális tevékenységben.

13. A táltos gyógyítás hatékonyságát befolyásolhatja az igénybe vevő hite, ezért azt csak akkor vedd igénybe, ha hiszel benne, és ne vedd igénybe, ha kételkedsz benne.

14. A táltos gyógyítás szolgáltatás nyújtása a szolgáltatást igénybe vevők általános pozitív tapasztalatán, illetőleg esetenként a hosszabb időn át tartó alkalmazáson alapul.

15. Bármilyen szolgáltatást igénybe venni csak állapot felmérés készítését követően lehet.

16. Az állapot felmérés igénylése a fentiek kifejezett tudomásul vételét jelenti.